English

Walk in Stockholm

Hotell i Stockholm

Trots att vi bor bara tre mil från Stockholm så åker vi gärna in och bor på hotell någon natt då och då. Ibland tar vi hela familjen med oss, det har vi bland annat som tradition att göra varje jul.

Vi vill här ge tips på fyra boenden med olika karaktär som vi själva varit mycket nöjda med och som vi därför gärna rekommenderar.

Bo centralt och lummigt vid Humlegården

Om man vill bo centralt i Stockholm tycker vi ett bra och prisvärt hotell är Scandic Park. Det gränsar till lummiga Humlegården. På andra sidan Humlegården ligger Stureplan och hela det utbud som centrala Stockholm erbjuder.

hotell-park.jpg

hotell-park-humlegarden.jpg

Läs mer om Scandic Park och boka

Gamla stan med sin charm

Kanske vill du bo i Gamla stans charmiga kvarter. I så fall rekommenderar vi
Rica Hotel Gamla Stan. Det fina 1600-talshuset har ett lugnt läge på Lilla Nygatan. Ändå är det nära till restauranger och butiker.
Hotellfrukosten på Rica Hotel är något alldeles extra och rumsinredningen går i gustaviansk stil.

hotell-rica.jpg

hotell-rica-gamlastan.jpg

Läs mer om Rica Hotel Gamla Stan och boka

Bo med närhet till fart och puls på trendiga Södermalm

Om du vill bo nära fart och puls på trendiga Södermalm så rekommenderar vi Scandic Malmen. Här bor du granne med Medborgarplatsen och har tillgång till mängder av affärer och restauranger.

hotell-malmen.jpg

hotell-malmen-sodermalm.jpg

Läs mer om Scandic Malmen och boka

Fin lägenhet på natursköna Gärdet

Ett lägenhetshotell som vi varmt rekommenderar är Bizapartment Gärdet. Här erbjuds fint inredda lägenheter med fullt utrustade kök. Utanför dörren ligger Gärdet, en grön oas med möjlighet till fantastiska promenader. Även Djurgården finns inom gångavstånd. I området finns många restauranger. Buss 1 går utanför dörren och erbjuder täta turer till centrala Stockholm, en kvart tar det till Hötorget.

hotell-biz.jpg

hotell-biz-gardet.jpg

Läs mer om Bizapartment Gärdet och boka