English

Walk in Stockholm

Kartor

Ett av våra stora intressen är att promenera i Stockholm och upptäcka staden på det sättet. Vi hoppas att vår hemsida ska inspirera fler att göra samma sak.

På den här sidan ser du kartor och en kort beskrivning över våra olika promenadförslag i Stockholm.

Gamla stan

Promenera i Gamla stan Vår promenad i Gamla stan i Stockholm börjar vid Sergels torg (gula pricken på kartan nedan) och slutar vid Slussen (blå pricken).

Karta över vår promenad i Gamla stan

Djurgården

Promenera på Djurgården i Stockholm Vår promenad på Djurgården i Stockholm sträcker sig från Djurgårdsbron (gula pricken på kartan nedan) till Waldermarsudde (blå pricken). Promenaden tar cirka 2 timmar i medelraskt tempo.

Karta över vår Djurgårdspromenad

Södermalm

Promenera på Södermalm i Stockholm Vår promenad på Södermalm i Stockholm börjar i Tantolunden vid vattnet nedanför Hornstull (gula pricken på kartan nedan) och slutar vid Norra Hammarbyhamnen (blå pricken). Promenaden tar cirka 1½ timme i medelraskt tempo.

Karta över vår Södermalmspromenad

Norrmälarstrand

Promenera på Norrmälarstrand i Stockholm Vår promenad på Norrmälarstrand i Stockholm börjar vid Centralstationen (gula pricken på kartan nedan) och slutar på Lilla Essingen (blå pricken). Promenaden tar cirka 1½ timme i medelraskt tempo.

Karta över vår promenad på Norrmälarstrand

Skeppsholmen

Promenera på Skeppsholmen i Stockholm Vår promenad på Skeppsholmen i Stockholm börjar i Kungsträdgården (gula pricken på kartan nedan) och slutar vid Dramaten vid Strandvägen (blå pricken). Promenaden tar cirka 1½ timme i medelraskt tempo.

Karta över vår promenad på Skeppsholmen

Sevärdheter i Stockholm

Läs gärna även om våra favoriter bland Stockholms sevärdheter.

stockholm-turist-2.jpg

Utflykter

Vi tipsar om spännande utflykter i Stockholm.

Utflykter i Stockholm

Boende i Stockholm

Trots att vi bor i utkanten av Stockholm så stannar vi gärna kvar på hotell inne i centrala Stockholm lite då och då. Ofta tillsammans med våra barn. Oftast väljer vi Scandic Hotel.

||||||||